dimarts, 23 d’abril del 2013

Ahir, dilluns 22 d'abril, vam quedar amb la Hannan i la Núria del projecte rossinyol per passar la tarda donant una volta per Girona i fer unes dolces roses de xuxes. Va ser una tarda molt entretinguda, ens van quedar unes roses molt xules i el temps ens va passar volant!!
Durant aquests darrers mesos ens hem trobat com ja va ser habitual al llarg del curs durant les tardes dels dilluns i la setmana passada aprofitant que ja ha arribat el bon temps vam anar d'excursió a Sils, Vam marxar a les 5 de la tarda amb tren i ens vam acompanyar un noi i una noia que ens van ensenyar a identificar els ocells i animals de l'estany. Va ser molt emocionant ja que el bon dia que feia ens va permetre veure un martinet blanc, un cama-llargues, així com bernats pescaire i altres aus. Ens ho vam passar molt bé i anar amb tren va ser molt divertit!

dilluns, 11 de març del 2013

Rossinyol

El dissabte passat vam anar a visitar el museu del cinema. Va ser molt divertit, vam veure les diferents documentals que s'hi representavem i vam apendre una mica com ha anat evolucionant i canviant la manera de fer cinema desde les primeres fotografies fins a l'actualitat.

diumenge, 13 de gener del 2013

Festes de Nadal!

Hola de nou!

Ara fa dies que no actualitzem el blog, i ho farem ara per explicar que hem fet durant aquestes festes! Les darreres setmanes de decembre les vam aprofitar per anar a mirar les llums de Nadal del centre de Girona i les paradetes de figures de pessebre!!
 En plenes vacanses de Nadal també vam anar a patinar sobre gel!! Va ser molt divertit tot i que vam tenir alguna caigudaa!!
Hem començat el 2013 amb moltes ganes de coneixer nous llocs i passar estones molt divertides!

Fina aviat!!

dilluns, 26 de novembre del 2012

Comencem el Rossinyol

Hola a tots i totes!! 

Som la Rime i l'Etna que aquest any fem el projecte rossinyol. Fa dues setmanes que ens veiem els dilluns. El primer dia vam anar a visitar el barri de Pont Major on viu la Rime i amb unes targetes vam veure coses que ens agradaria fer durant aquests mesos. 

Avui és el segon dia!!! La Rime fa 11 anys i per celebrar-ho hem fet un pastís de xocolata i lacasitos!!